Over De BoekWandelaar

Mijn naam is Ineke Hernando. Met deze boekwinkel wil ik mijn liefde voor boeken én wandelen graag met jullie delen. Hier vind je: boeken over boeken, schrijvers, boekwinkels, lezen en bibliotheken. Maar ook boeken over wandelen, wandelaars en wandeltochten. En soms…ook boeken over boeken én wandelen tegelijk. Naast boeken vind je ook cadeautjes,  die ook allemaal iets te maken hebben met wandelen en/of met boeken. Er zijn boeken voor alle leeftijden, er is ook een hoekje met kinderboeken: Het BoekWandelaartje.

Als ik kind was ik al dol op boeken en kwam ik graag in de bibliotheek. Het was voor mij dan ook heel natuurlijk dat ik ging studeren aan de Bibliotheekacademie in Tilburg. Daarna heb ik, samen met anderen, een aantal bibliotheken opgezet en beheerd:  in het elektrotechnisch onderwijs; in een huis van bewaring voor illegale vreemdelingen en voor de IT afdeling van een grote bank. Dit werk heb ik vele jaren gedaan: uitdagend om de juiste collecties bij elkaar te krijgen en super leuk doordat ik mensen van dienst kon zijn en blij kon maken met boeken.

Ik maak mensen graag blij met boeken van De BoekWandelaar. Met erg veel plezier zet ik me hier voor in. Ik ben dit pad gaan bewandelen omdat ik nieuwsgierig ben waar dit pad mij voert…op naar het volgende avontuur dat om de volgende bocht ligt. Wandel je een stukje met me mee?


Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes
en nieuwe boeken 
van De BoekWandelaar? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.