• Specialistische boekhandel
  • Wandelgidsen
  • Boeken over wandelen
  • Boeken over boeken
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
Home » Levertijd & verzendkosten

Betaling & verzending

Laat dat boek maar even liggen, ik ben zo terug!

Ik doe mijn uiterste best doen om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Alle boeken die op de site staan zijn direct beschikbaar voor verzending. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, probeer ik  dezelfde dag nog te verzenden. Uitverkochte boeken worden doorgaans snel weer aangevuld. Als je belangstelling hebt voor een boek dat uitverkocht is, laat het me dan even weten via een mailtje naar: info@deboekwandelaar.nl.

De levertijd van mijn boeken is doorgaans 2 werkdagen (België 3 werkdagen), maximaal 4 tot 5 werkdagen. Houd er rekening dat er zaken rond de levering kunnen wijzigen i.v.m. maatregelen rondom het corona-virus.

De verzendkosten bedragen:
Bezorging in mijn woonplaats Berkel-Enschot is gratis
€4,95 per bestelling voor verzending binnen Nederland
€7,95 per bestelling voor verzending naar België
De verzending van bestellingen vanaf €30 is gratis

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL of kun je laten bezorgen bij een afhaalpunt. Nadat je bestelling is verzonden, kun je je bestelling volgen middels een Track & Trace bericht. Over het algemeen zal de aflevering de tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.